A memória támogató áfonyalé

Hogyan javítja a memóriát és az agyi vérellátást a fekete áfonya? Jobb memória és koncentráció fekete áfonyával.

A Cincinnati Egyetem Egészségügyi Központjának kutatói nagyon érdekes eredményekre jutottak, amikor a memória és a feketeáfonya kapcsolatát tanulmányozták. Vizsgálatukat idősebb felnőtteken végezték, akiknél a korai memóriaromlás jelei mutatkoztak és azt tapasztalták, hogy a feketeáfonyalé 12 hetes fogyasztásával a memóriájuk jelentősen javult.

A Cincinnati Egyetem kutatói úgy fogalmaztak: “Tudomásunk szerint ez az első, embereken végzett kísérlet, mely kimutatta a fekete áfonya potenciális előnyeit a demencia veszélyével fokozottan fenyegetett idősebb emberek neurokognitív funkcióira nézve.”

Meg kell jegyezni, hogy ezt a vizsgálatot egy kis csoporton végezték, akik reggelire, ebédre és vacsorára fogyasztottak feketeáfonya levet. Mivel a cél, hogy az öregedéssel együttjáró kognitív hanyatlásra mielőbb megoldást találjanak, a feketeáfonya és a memória kapcsolatának tanulmányozását tovább kell folytatni.
Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.
Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.

Memóriavesztés megelőzés áfonyával

Amerikai és kanadai tudósok, néhány éve találtak bizonyítékot arra, hogy napi néhány pohár fekete áfonyalé elfogyasztása javítja az idős emberek memóriáját – a kutatást 70 éves emberek körében folytatták le, akiknél már jelentkeztek a memóriavesztés korai jelei.

A kutatóorvosok szerint az általuk elvégzett, de szűkebb körű vizsgálat eredménye megalapozza a sokkal átfogóbb humán klinikai kutatások elvégzését, melyek során alaposabban megvizsgálhatják majd, hogy a fekete áfonya, mint memória javító, valóban megérdemli-e növekvő hírnevét.

A szakemberek szerint sürgősen szükséges, hogy megelőző módszereket fejlesszenek ki a demencia, az elbutulás ellen, amely a világ elöregedő társadalmaiban növekvő egészségügyi problémát jelent és amelynek gyógyítására jelenleg nem áll még rendelkezésre hatékony terápia.

Az elbutulás, a szellemi képességek olyan mértékű hanyatlását jelenti, amely már a beteg hétköznapi életét is befolyásolja. Nem egy betegség, hanem egy olyan tünetcsoport, amely számos betegség velejárója, beletartozik a memória romlása, az értelmi képességek, a racionalitás, a társas kapcsolatok és az érzelmi reakciók hanyatlása.
A demencia leggyakoribb oka az Alzheimer kór.

 

Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.
Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.