Vélemények a 100%-os Bio Áfonya italról

Kérem vegye figyelembe: az eredmény nem garantált és egyénenként eltérhet!

Olyan személyeknek a véleménye, akik már fogyasztották a fekete áfonyát.
Vélemény hitelesség: az itt publikált véleményeket vásárlói visszajelzések, és számos más weboldalon közzétett vélemény alapján állítottuk össze.
Várnainé A. Márta, Budapest » Nyombélfekély
Nyálkahártya védelme szerintem nagyon jó. Nyombélfekélyemet panaszmentessé tette, elhagyhattam a gyógyszeremet is. Ajánlom mindenkinek!
Balázs Józsefné, Győr » Végtagok, Erek
Amióta ezt a vitamint szedem nem fáznak a kezeim és a lábaim. Ajánlom Mindenkinek,akinek érszükületesek a végtagjai.
Gere Balázs, Sopron » Szemek, Látás
Ez az egyik legjobb áfonya termék amit eddig fogyasztottam. Programozóként dolgozom, napi 7-8 órát ülök minden nap a számítógép előtt és szemem ki van téve a megterhelésnek. Folyamatosan szednem kell valamilyen szem vitamint. Sokmindent kipróbáltam már, de ez az áfonya ital eddig a legjobban működött nálam. Merem ajánlani másnak is, aki sokat ül a gép előtt.
Polgár Anita, Budapest » Szemégés
Sokaknak ajánlottam az Önök termékét már. Nekem segített elmulasztani a szemégésemet. Adatrögzítő vagyok, egy ügyvédi irodában dolgozom és nagyon oda kell figyeljek a karakterekre, nem hibázhatok. 2 napos fogyasztás után - reggel és este - már éreztem a változást és kb. 1 hét után egyáltalán nem égett a szemem és nem volt kiszáradva sem.
Bárdi Zoltánné, Debrecen » Köszvény
Köszvényemre vettem Önöktől 5 üveg fekete áfonyát, hogy kipróbáljam, mert olvastam, hogy nagyon jó rá. Mialatt fogyasztottam az italokat, naponta 2x30 ml-t, sokat javult a köszvényem. Jobban tudtam aludni, az izületeim visszahúzódtak és nem fájtak annyira. Hamarosan újra rendelek.
Bodnár Ivett, Budapest » Memória, Látás
Már néhány nap után éreztem, hogy jobban tudok koncentrálni és jobban megjegyzem a dolgokat. Éjszaka volt, hogy nem láttam jól vezetés közben, ebben kb 2 hét fogyasztás után éreztem látványos javulást. Az tűnt fel főként, hogy jobban észreveszem a közeledő fényeket az úton.
Ferenczy Ildikó, Pécs » Látás, Szemek
Naponta legalább 10 órát töltök a számítógép előtt munkavégzéssel, nagyon sokat segít abban,hogy nem fárad és nem romlik a szemem. A számítógépes munka következtében kialakuló kezdődő szemszárazságot is megszüntette.
Korondi Edit, Balassagyarmat » Bőr, Pattanások, Koncetráció
Gyeremekkoromban fogyasztottam sok fekete áfonyát, még a nagyapám hozott mindíg nekünk. 2 hónapig fogyasztottam ezt a fekete áfonya levet és látványosan csökkentette az arcomon a pattanások számát, jól visszahúzódtak. A látásomon is javított. Sokat javult a közérzetem is érzem, hogy koncentrálni is jobban tudok a szemináriumokon.
Gáti Zoltánné Erika, Székesfehérvár » Élesebb, jobb látás
Sokat javult a látásom amióta az Önök termékét iszom reggelente és este lefekvés előtt. Nem ég a szemem nap közben és nem homályosodik el. Érzem, hogy jót tesz a szememnek a fekete áfonya. Általában éhgyomorra fogyasztom, hogy jobban szívódjon fel.

Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.
Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.